Nieuwbouwproject Alinea Rood in Geel

Vraag meer informatie 0476 36 65 69

Woonkwaliteit – Langer zelfstandig wonen – Aanpasbaar wonen

Met Alinea Rood zetten we een sterk staaltje Value Added Architecture neer. Zo krijgen ruimtebeleving, akoestiek, functionaliteit, comfort en privacy elk hun plaats in dit nieuwbouwproject in Geel, met respect voor de omgeving, een optimale invulling en aandacht voor de nodige levenskwaliteit voor de generaties van de toekomst:

  • Levenslang en aanpasbaar wonen

  • Geen storende geluiden door een perfecte akoestiek

  • Heel hoog comfort

  • Parking gelegen naast het appartement

  • Zeer lage energiebehoefte, eigen energieproductie met windmolens en zonnepanelen, batterij voor stroomopslag

  • Ecologisch & innovatief wonen

neem contact op

Nieuwbouwproject met alle ruimte voor unieke kwaliteiten

De luxeappartementen van Alinea Rood maken het verschil met bijzondere kwaliteiten, zoals een buitengewone ruimtelijke beleving met plafondhoogte op 3m, aanpasbare lichtinval en inkijk, mogelijkheden tot aanpasbaar wonen met een maximaal aanpasbare indeling voor vandaag en morgen, een ruime autolift en fietsenstalling, oplaadpunt voor een elektrische auto en elektrische fietsen, een centraal energiesysteem met hernieuwbare energie, ruime opvang van regenwater, een menselijke architectuur met respect voor de wensen van de toekomstige bewoners, …

Alle appartementen zijn gebouwd volgens de B.E.N.-normen en worden volledig ingericht opgeleverd inclusief maatwerkmeubilair van hoogstaande kwaliteit en een perfectionistische afwerking, waarbij de koper mee materiaalkeuze en afwerking kan kiezen. Op elk terras wordt ook een verticale tuin aangelegd, ideaal als kruidentuin, groentetuin of gewoon als decoratieve groene muur. Dit is slechts een greep van de kwaliteiten van Alinea Rood. Onze brochure vertelt u alles over dit nieuwbouwproject in Geel. Bekijk nu onze brochure!

Interesse?

Wonen in Geel met Alinea Rood: neem contact met ons op voor al uw woonvragen!

Onze realisaties